torsdag 28 januari 2010

Torsdag 28/1-2010 21:41

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade rätt bra igår men sedan sov jag bara korta stunder under natten. Men jag fick lite mer sömn på morgonen en två timmar i stöten så jag var ändå rätt pigg när jag vaknade till åtta tiden. Låg sedan kvar i sängen till nio tiden innan jag gick upp. Fick i mig frukosten sedan gick jag loss på datorn igen. Det var inte så mycket mer att göra på den men jag kom på en sak efter den andra tills klockan slog ett och det var dags för lunchen. Sedan efter det så var den inte mycket mer att göra på den nya datorn så jag gick över till den gamla, men mer om detta nedan på musik. Jo jag fick ringt till logitech och de skulle skicka nya högtalare till mig kommer någon gång till nästa vecka. Så tror jag att jag skall behålla de gamla till den gamla datorn. Det hackar i den även när ljudet är avstängt, men inte så farligt så jag tror jag har dem till den gamla som inte har så bra högtalare. Så allt annat fick jag installerat idag men det gick inte att installera klockan så jag får se hur jag gör med det sen. Har laddat in två program som jag har på test ett tag. Men vi får se hur jag gör med det om jag skiter i att köpa ny alls. Ja det tål att fundera på ett tag fram över. Har fått till lite gadgetar (stavas nog inte så men nått sånt är det) klockan och en mätare som kollar processon och minnet, datum och veckodag. Det finns inte så mycket där uppe just nu men det kanske kommer fler med tiden. Så mer då? Jo jag ringde till comhem idag med fjärren är kass till boxen men det skall skicka en ny till mig. Trodde nog att min garanti hade gått ut men så var inte fallet tror jag. Det kommer en ny iallafall. Så var det ordnat med, en rätt bra dag idag det mesta har gått som jag ville idag. Dock vaknade jag tidigt men det gjorde inte så mycket idag, troligen då för att jag sov på morgonen rätt bra. Så nu är det tvätt imonn men där emellan skall jag gå loss på musikdatorn så jag får den igång, ja en bit på vägen gick det idag men mer nedan.

TRÄNING: Jaha trodde när jag vaknade hela natten att nu går träningen åt skogen med, men så var inte fallet. Måste varit morgonsömnen som gjorde det, för det gick bra idag även om det tog emot. Men inte så farligt som jag trodde, men jag fick ta ner på armarna en gång sista setet på stången så tog jag ner. Kan då hoppas att jag klarade mig från att skada ryggen denna gången. Men jag tror det gick bra. Så nu till nästa vecka vet inte hur det blir till måndag men troligen blir det inte träning till den dan. Skall iväg till ett ärende och hinner kanske inte hem i tid. Sedan skall jag upp till åtta med så jag sover väl inte nått för det. Men vi får se hur det går. I värsta fall så tränar jag till tisdag om jag inte hinner till måndag. Men vi får se.

NOVELL: Nej inget idag heller men jag fick ett brev idag från ordfront att de hade tagit emot mitt manuskript svarar om två månader stod det om jag inte minns fel. Så tidigast två månader så kan svaret komma, dock vet jag redan var det blir, men jag kan ha fel.

ROMAN: Japp lördag gäller ännu för denna punkten om inget oförutsett inträffar, världskrig, mässlingen vad vet jag.

MUSIK: Jaha när klockan slog två idag så gick jag loss på musikdatorn. Först installerade jag ett program det gick bra så jag skulle sedan lägga till keyboarden, ja drivrutiner för att köra den som midi via usb:n. Det sket sig om och om igen, jag kunde inte fatta varför det inte gick tills jag hittade på knappen. Ja knappen mer som en spak pytteliten som jag inte tryck in alls. Jag såg den just innan fyra och så fick jag det installerat äntligen, tog två timmar att ladda in det. Till mitt försvar så kan jag säga att det nämns inte alls i instruktionsboken om en start knapp. Men imonn skall jag se om jag inte kan få liv i den och få lite ljud ur den med. Det får jag göra mellan tvätten, och. Jag fick ett sms idag att något hade kommit, vad vet jag inte men hoppas det var ljudkortet. Skall hämta det imonn någon gång vid ett två tiden, tror jag tar vagnen imonn så går det lite fortare hem. Har ju fått lön nu med.

Japp vann inget igår på lotto men till lördag då smäller det alltså. Ja det är bara Tjingeling! kvar. :D :P :D

Inga kommentarer: