söndag 3 januari 2010

Söndag 3/1-2010 20:00

DAG: Jaha då var det dags för natt igen då ja, somnade inte som jag gjort den senaste tiden. Utan låg rätt länge innan jag tillslut somnade, sov sedan inget vidare under natten och kom upp ur sängen till tolv idag. Seg idag när jag kom upp och fick i mig frukosten sedan någon gång till ett tiden så gick jag loss på novellerna. Var klar till två tiden idag då jag lagade träningsmaten, glömde detta igår så jag fick göra det idag. Efter detta så drog jag i mig en mjukis och sedan var det dags för middagen. Hade idag kotletter med pommes, och jag kollade på matrix 2 idag när jag åt. Så även när jag åt min lunch, hann precis se klart den innan jag var klar med lunchen. Så mer? Jo på något sätt känner jag på mig att detta året 2010 kommer bli ett bra år för lilla mig. Tror inte jag vinner på lotto, eller att jag får mina noveller publicerade. Inte heller kommer det gå bra att göra musik men ändå känner jag på mig att detta kommer bli ett bra år för mig. Vi får se nästa år om det slagit in eller inte men det tar ett år innan detta händer. Så mer? Jo det är lotto idag som gäller för mig, men eftersom de inte ringde igår så är det ingen storvinst men lite kanske. Som vanligt så gäller tummarna idag så återkommer jag imonn med hur det gick. En rätt slö dag idag men det brukar vara så när jag sover dåligt, det är ni nog vana vid nu. Men imonn är det träning så jag hoppas jag sover bättre inatt, tummarna på det tack.

TRÄNING: Ja det kör igång igen imonn då ja, har haft ett litet uppehåll men skall köra igång igen imonn. Körde ju storstretchen i går och det gick bra trotts att jag hållit upp nu två torsdagar i rad. Skall se skulle ha höjt nu men tror jag måste gå 10 veckor innan jag höjer igen. Som vanligt är det ryggen som inte håller när jag kör armarna, skall se om jag kan fixa till det till torsdag. Om jag fokuserar lite till så hoppas jag att det går bättre med det med. Jo jag kollade mina mått idag och jag har gått upp 2 hekto under julen så det är lugnt med det. Annars har inte mycket hänt i dem, ja måtten alltså. Men men långsamt skall vi  marschera (tror inte det stavars så men det markerades inte iallafall) det tar lång tid att bygga muskler. Men jag går iallafall inte upp i vikt det är bra, trodde nog jag skulle gå upp lite över jul men inte. Så vi kan hoppas jag kan gå ner lite till nu, är nu nere i 91,8 innan 2008 låg jag på 95 runt där men det går som sagt neråt lite nu iallafall.

NOVELL: Japp då körde jag på idag trotts att jag var lite trött, fick ur mig två noveller idag med så en bra dag ändå. Nu är det uppehåll tills tisdag igen då kör jag på som inget hade hänt.

MUSIK: Jadå skall vi köra igen imonn då, har inte så långt kvar till dubbelpedalen nu så jag hoppas att den kommer nästa vecka. Men jag skulle få sms om det när den kom så det är bara att vänta på det då.

Jaha då är det lotto vinsten som jag skall inkassera idag då, ja om ni håller tummarna så. Näe dags för mig att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: