tisdag 12 januari 2010

Tisdag 12/1-2010 20:01

DAG: Jaha dags igen för dag då ja, men börjar med natt, somnade inte som jag brukar göra inatt. Det tog till två tre tiden, har somnat tidigare ett tag nu men inte så inatt. Sedan sov jag rätt dåligt under natten, men många vak tills jag kom upp vid elva tiden. Men lyckades somna under morgonen så jag var rätt pigg ändå idag. Fick i mig frukosten och sedan drog jag igång med novellerna. Var idag klar till ett tiden redan, då drog jag ut och köpte lite på ica. Sedan hem igen och gjorde inte mycket att hurra för på hela dan, jo jag spelade lite trummor idag när jag kom hem kunde inte hålla mig. Så sedan var det dags för mjukisen och där efter middag. Hade idag köttbullar med pommes, och rätt rejält med ketchup. Spanade på Johan Falk som jag spelade in igår tror jag det var. Den var rätt okey som film, har sett de han gjorde innan med polisen och sedan men de privata ligan han var med i, men jag minns inte jo, livvakterna tror jag den hette rätt okey de med. Så spelar jag in en till som jag skall se en dag med honom en ny, ja eller en gammal jag vet inte vad det är. Men en till är det som kommer, har satt boxen på inspelning iallafall. Så ja mer då? Jo jag skall till min lilla kompis imonn så det blir inget skrivet imonn eller sedan heller på torsdag. Så mer? Jo jag laddade ni en ljud fil jag spelade in från internet på mobilen som jag idag la in på datorn för jag tänkte ha med den till någon musik jag skall göra. Får se om detta sedan blir fallet men har lagt in den iallafall så får vi se om den används eller inte. Men mer om detta när jag får ingång musik grejorna någon gång till nästa månad tror jag. Nä det var inte mer idag har inte hänt allt för mycket idag heller men kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Ja vad säga på denna punkt då, som vanligt så sover jag så skall det vara lugnt att köra tills torsdag med. Men det beror på natten det, tummarna tack.

NOVELL: Japp var rätt pigg idag med för det var okey med de jag läste idag. Det är nog inte så många som är kassa ändå, men som jag sagt innan så betyder inte det att de kommer publiceras, bara att de inte är så illa kassa som jag trodde. Fick ur mig två idag med och backade upp allt på hårddisken och usb.

MUSIK: Japp idag kunde jag inte hålla mig utan körde en lite stund på trummorna. Men inte så länge en femton minuter nått sånt. Men en lite truddelutt blev det ändå, skall bli skoj när jag kan pilla med andra instrument när jag vill utan att någon hör det. För det var bara trummorna som de kan höra resten är inne i datorn ljudlöst. Kommer nog lägga lite mer tid då på musik än jag gör idag.

Jaha då vad dagen till ända och jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: