onsdag 13 januari 2010

Onsdag 13/1-2010 20:01

DAG: Ja huu onsdagen den trettonde, idag fyllde, ja eller skall det vara fyller, min kompis år. Och jag har grattat honom lite iallafall, detta redan vid sju tiden imorse, men mer om detta nedan. Igår somnade jag gott vid tolv tiden och sedan sov jag till fem. Kände men en gång när jag slog upp ögonen att det var slut på sömnen när jag vaknade. Tog på mig lurarna fram till sex då alla morgonpratare kom igång och försökte då somna om men det sket sig så jag gick upp. Fick i mig en stor frukost idag bestående av mackor med rostat bröd och lite gott på. Sedan så var klockan åtta tiden och jag kände mig lite seg så jag la mig. Sov nog ett par korta kvartar men kom inte upp ur sängen förrän till tio tiden. Så lite mer sömn fick jag ändå. Japp sedan så degade jag runt fram tills klockan slog ett då jag drog till min lille kompis. Hade inte mycket på kortet idag så jag får gå om jag skall någonstans nu. Vi snackade lite och sedan bar det av hemåt igen men jag stannade på en ica på vägen hem och köpte bröd. Tänkte jag skulle köpa lite godis med, jag har inte köpt godis på många månader, ja plock godis. Och jag tog och plockad i lite men när jag kom till kassan så hade jag fått i för 40 spänn, och jag tog en färdig påse med. Jag vet inte varför det blev så men så blev det, så nu ligger jag back igen på stålarna. Men men det är inte ofta jag köper godis så det får väl gå ändå. Sedan gick jag hem i kylan rätt kallt idag men jag undvek blåsten rätt mycket på vägen hem. Så såg jag också vad det bygger på vägen från Partille en enorm hög mur har de byggt upp mot villorna troligen för att stänga ute ljudet från vägen. Det såg rätt maffigt ut när jag gick där förbi, den var nog en tio meter hög, jag kanske inte så hög men rätt hög iallafall. Så kommer cykelbanan gå igång igen till mars i år så jag kommer kunna cykla den gamla vägen i år. Så mer då? Jo men det kommer lite längre ner på musik det. Jaha det var nog allt för idag det ses igen imonn om ni har lust.

TRÄNING: Jaha då är det dags igen imonn då, vi får dock hoppas att jag sover längre inatt. Men sedan nästa vecka skall jag förbereda höjningen som skall komma om två veckor. Får vi se hur det går då, ja inte med att förbereda utan höja då menar jag. Bra sömn tack.

NOVELL: Jaha då tills fredag skall jag ta mig ut till siba och köpa toner sedan in till bokhandeln och köpa påsar och papper. Och jag måste gå hela vägen för jag har inte nog med stålar på kortet. Men jag slipper att släpa pappret från stan iallafall, det är tungt ligger på 2500 ark i en kartong. Men det måste göras annars räcker inte det till. Ja så får vi se om det lilla förlaget svarar annars kan jag inte skicka till det alls, för jag har ingen adress. Då blir det till fyra förlag jag skickar till som allt, det blir ordfront, natur&kultur (som mail), bra böcker och Bonniers om inte jag får svar på mitt mail då kör jag det lilla med. Även om jag trodde jag skull ha mest chans på det lilla men vill de inte ha så är det inte mycket att göra åt. Vi hoppas på svar. Så skall jag ta en dag nästa vecka till att göra allt klart för att skicka, ja eller två. Troligen tisdag och onsdag skulle jag tro att det blir, men ut skick till onsdag på allt.

MUSIK: Jaha tidigt morgon idag så jag kunde inte hålla mig idag igen, körde en stund på trummorna idag med. Jag snackade med min lilla kompis om programmen och det kommer nog vara med lite mer instrument än jag trodde. Men vi får se när jag skaffar dem, hur det ligger till med dem.

Jaha då är det onsdag idag och det gäller som vanligt att hålla tummarna för lilla mig när det är lotto på gång. Vi kan hoppas på samtal men annars är jag nöjd med en lite pott med. Så ja då återstå det bara för mig att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: