söndag 24 januari 2010

Söndag 24/1-2010 20:01

DAG: Jaha dag då igen men vi börjar med natt som vanligt, somnade någon gång till tolv tiden men sov sedan inte så bra under natten. Vaknade ett antal gånger under natten, jo jag gick även upp och lyssnade på lite musik innan jag la mig vid tolv tiden. Så en sådär natt inatt men inte hel kass ändå. Kom upp idag till tolv då jag fick i mig frukosten och sedan runt ett tiden så drog jag till ica. Köpte lite smått och gott och fick en förpackning med mjukmedel gratis med när jag var där. Själv använder jag inte mjukmedel men kan ge det till morsan en dag när jag skall dit. Så när jag kom hem så dammsög jag och efter detta så fixade jag till träningsmiddagen. Och rätt på detta så drog jag igång med middagen, kan dock meddela att jag fick i mig mjukisen också innan jag drog i gång med den samma, ja middagen alltså. Hade idag klyftisar med karréer, tänkte haft ris idag men det är slut så jag fick ner en lista till inköpen till onsdag. Så är det dags att betala räkningarna imonn med så får vi se hur mycket jag får över då, till mat. Så kommer spela in två filmer idag och sedan en till ett par dagar från nu. Men skall jag vara ärlig så är det inte alls så mycket att se på canal+ sedan är det samma filmer i flera månader med. Men men får se om jag har kvar det tills nästa år när det går ut. Japp fick i mig lunchen med idag och spanade då på teven med lite grann. Jo så är det lotto idag skall kolla mina rader idag, ingen storvinst är det inte men kanske lite stålar ändå. Tummarna som vanligt, men slår det inte in idag så kommer det göra det nästa vecka det känner jag på mig. En lite slö dag idag men jo jag fick dra ut igen efter jag hade ätit jag glömde köpa mjölk när jag var på ica. Så jag tog mig till kvartersbutiken och köpt upp mina sista pengar nu, tog en dricka med för 5 spänn gick ut den 30é jan. Den var väldigt god en sprite citron var det har inte druckit den förut om jag inte minns fel. Och 5 bagare så det är lugnt om jag köper det skall se till tisdag om jag kan få lite mer dricka för en femma där, om de inte har gått ut då vill säga. Så räkningar imonn då sedan är det trummor som gäller, hoppas då på bra sömn bara så.

TRÄNING: Jaha då är det dags att höja upp imonn då får se hur det går, måndag är det bara benspark som kan ta emot. Resten skall nog vara lugnt med tror jag, ja baksidan arm är nog lite seg med tror jag nog. Men ni får en rapport imonn när jag kommer hem och stretchat och ätit som vanligt.

NOVELL: Jaha inget på detta nu på ett tag framöver tror jag nog, känns rätt bra att fått iväg dem iallafall. Kan då bara hoppas på att det blir bättre på romanen än vad jag fick till dessa noveller. Men övning ger färdighet säger de ju.

ROMAN: Tänkte lite igår att jag skulle kollat lite idag men var trött så jag la ner det idag. Nu blir det inte förrän till lördag igen som denna punkt fylls på med mera info.

MUSIK: Jaha då kommer nog ljudkortet imonn då skulle jag tro så hämtar jag det till tisdag efter klippningen. Så får vi se när datorn kommer och jag kan lägga över allt på den nya och sedan gå loss på den gamla med alla program som måste läggas in och även ta borts från den gamla innan den är klar. Så kan vi hoppas att jag får allt att fungera med, det återstår att se det.

Japp tummarna tack så kammar jag hem en summa idag, lagom till en ny dator och ny musikprogram hade suttit gott det. Nä nu är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: