onsdag 20 januari 2010

Onsdag 20/1-2010 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja, ja lite bättre natt inatt men ändå så vaknade jag till ett sedan två och så till tre. Låg sedan fram till halv fyra innan jag fick på mig lurarna, hade dessa på fram till sex. Sedan låg jag fram till sju halv åtta tiden då jag lyckades somna igen, men det var bara korta stunder jag sov. Till tio så gick jag upp men lite sömn fick jag ändå på morgonen. Japp fick i mig frukosten och sedan gick jag loss på novellerna, höll på till två idag då jag drog ut till posten. Men mer om detta nedan. Kom hem och drog i mig en mjukis och rätt på detta så satte jag igång med maten. Hade idag kotletter med klyftpotatis, hade lite i en pöse kvar, nu är det snart dags att fylla skåpen igen. Skall till fredag köpa dator så får vi se när den kommer, och det blir rätt mycket att bära hem den dan det kommer. Men tänkte jag skulle ta cykeln med mig och snöre för att hålla ihop det hela på vägen hem sen. Men blir någon gång till nästa vecka det kommer tror jag. Kollade lite på teven spanade idag på canal+ kanalerna men inte mycket att se idag och på den tiden heller. Men såg lite ändå undertiden jag åt, om en bro över beringsund tror det heter så iallafall. Det ligger mellan Canada och Ryssland eller är det USA och ryssland. Nått sånt är det iallafall, men kostnaden för detta är enorma summor och den går bara att använda ett par månader om året. Knappast någon lysande affär det heller. Så mer då? Ja det är mer men inte på denna punkten tror jag. Jo köpte en påse med gott och blandat, det är nog fem sex år sedan jag åt den. Och den är lika god idag som innan, lägg sedan till att jag inte ätit den på så länge. Fick lite pengar över när jag lämnade novellerna. Så nu jo lite till är det. Glömde lägga in lotto igår så jag har inget lotto alls idag, ni behöver inte hålla tummarna idag. Men la in desto mer tills lördag så då får ni hålla tummarna igen för lilla mig. Då smäller det, det känner jag på mig.

TRÄNING: Jaha sista dagen på gamla tyngden imonn då. Så skall jag skriva upp alla nya tyngder imonn och sedan till söndag skall jag föra över allt till ett nytt kort. Så får vi se hur det går till nästa måndag och torsdag när jag har höjt, om det går trögt, eller inte så farligt.

NOVELL: Jaha då var allt utskrivet och inlämnat idag på posten. Så får vi se vad som händer med det sen. Skall rapportera varje gång det gått en månad så kanske det blir nått. Men som jag sa innan så har jag inte allt för stora förhoppningar ändå, men 5 % finns ändå. Kommer nog inte gå igång på romanen förrän jag har köpt mat, det blir den 26é så till den 27é kan den komma men annars så går det över till februari innan jag kör igång på den. Sedan får vi se när jag får igång musiken med så det kommer nog ta ett par dagar det med. Men behåller denna punkt tills jag fått svar på novellerna. Gick på 600 att få iväg dem idag och det tog illa lång tid, för han var ensam idag när jag kom så han fick ta kunder emellan. Men nu är de iväg så får vi se om tre månader vad de säger. Känns bra att de är iväg iallafall, avlutat kapitel.

MUSIK: Jaha då skall vi hoppas att ljudkortet kommer till fredag då skall jag passa på att köpa allt det andra med. Om jag inte räknat helt fel så kommer jag få lite pengar över på musiken med. Men det återstår att se det, blir det över så skall jag köpa omega3 och vitaminer för det. Om inte så kan jag ta lite från novell pengarna som jag också fick över på. Omega3 tog slut idag. Fan vet om jag kommer få nått ljud i dem alls men kopplingarna är rätt enkla. Japp följer ni bloggen så får ni svar på den frågan här.

Ja inte då som vanligt skall ni hålla tummarna men till lördag kan ni köra som vanligt igen då. Det är dags för mig att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: