onsdag 27 januari 2010

Onsdag 27/1-2010 20:04

DAG: Jaha ny dag men inte som jag hade tänkt mig idag, men vi börjar igår natt då. Somnade inte som jag skulle men någon gång till tolv ett tiden så somnade jag. Sov sedan rätt kass under natten vaknade ett antal gånger och tillslut till elva tiden. Fick i mig frukosten och just innan jag gick loss på denna så kom det tre sms i mobilen. Det var datorn som hade kommit idag, så jag bestämde mig för att inte skriva något idag utan hämta den istället. Det gjorde jag efter frukosten i regnet, men hade med mig snöre och surrade detta på cykeln och fick hem det. Sedan när jag kom hem så gick jag först loss på den gamla datorn och fick bort allt som skulle bort sedan gick jag loss på den nya. Jag köpte en 23” skärm och fy fan vad den var stor, tänkte mig inte så stor men den var rejäl. Sedan dess har jag installerat och uppdaterat datorn men det går långsmat att fixa till den. Skall nu ta och lägga till mailadresserna så jag kan hämta mailen och se hur mycket jag vunnit på lotto idag. De känns som om skärmen lutar inåt mot mig men det gör den inte alls den är plan. Har inte hunnit göra något alls på den gamla mer än att ställa den på plats. Så inget alls skrivet alls idag alltså. Men jag har installerat webkameran och den extra hårdisken med men det gick inte att använda den gamla på den nya. Det var annat format på den nya så jag fick ta den till den gamla datorn istället. Har illa svårt att hitta programmen i denna datorn var de nu finns någonstans. Men men jag laddade ner Windows live writer så jag kan blogga från den nya nu. Sedan låter högtalarna fan vet varför de gör det men kan inte komma åt hemsidan den ligger nere just nu. Köpte logitech 2.1 system med sub bas och två högtalare med.  Men varför låter de? Japp kommer igen imonn med mera så säger vi så för idag. Hoppas då att jag har mer koll på det in den nya och gamla datorn med. Så gäller tummarna igen för mig så kammar jag hem storvinsten idag.

TRÄNING: Jaha blev ingen ryggstretch idag hann inte med det. Men imonn så är det träning igen som gäller får då hoppas att jag sover bra inatt.

NOVELL: Ja nu har jag inget att säga här på ett tag men återkommer med mera så fort jag har.

ROMAN: Ja det blev inte som jag hade tänkt mig idag så jag fick inget alls gjort idag. Men till lördag skall jag nog ha kommit i ordning ändå.

MUSIK: Jaha inget idag heller från musikbörsen men kommer nog då till fredag eller nått sånt hoppas jag. För nu har jag dator och allt för att köra igång ändå.

Ja skall då säga som jag brukar göra Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: