söndag 30 juni 2024

Söndag 30/6-2024 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång idag till sju tiden kom sedan ur sängen till 8:30 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Men jag köpte ett nytt spel som var på rea så jag slog till igår har spelat en del och det är okey. Animal well heter det. Så men idag tog jag blodtrycket igen och det var inte bra idag jo på morgonen var det helt okey men nu på kvällen var det inte så bra igen. Så sedan spelade jag lite Nintendo idag men bara ett tag sedan la jag ner. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med potatis och sås såg två avsnitt av samma serie idag den nya supacell. Ja efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja tills imonn jag skall ta EKG imonn till 10:00 så jag får gå till 9:10 tiden och sedan ta mina tabletter till 9:20 för jag måste ta blodtrycks medicinen samma tid varje dag. Sedan skall jag köra gymmet imonn och så har jag fortfarande förkylning som kommer av de nya tabletterna tror jag i alla fall.

TRÄNING: Jaha har inte packat väskan idag men skall göra nu efter bloggen så tror jag att jag kör cykeln imonn och hoppar gången för jag vet inte om foten är okey eller inte. Jag tror att jag stukade den men kände inte av det och sedan när jag gick till fredagen så gjorde det ont men skall cykla imonn så får vi se om smärtan är borta tills torsdag igen.

ROMAN: Ja om jag hinner tills imonn så kör jag här igen men då skall jag ut och ta EKG till tio sedan hem igen till elva tiden så skall jag se om jag kör eller inte imonn.

MUSIK: Jaha inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! 

Inga kommentarer: