onsdag 19 juni 2024

Onsdag 19/6-2024 20:02

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt ingen fick förkylning igår efter att jag tog tabletten och det är en biverkning men jag tror också att jag har lite feber. Och då skall jag kontakta läkaren men jag gör det imonn så hoppas jag att jag inte får mer biverkningar efter detta. När jag tog tempen så hade jag 36,7 och jag tror att jag ligger på en 35 grader normalt. Så jag får ta och kontakta dem imonn och se vad de säger om det. Sedan hoppas jag att det är alla biverkningar jag får men det kan komma mer när jag höjer dosen som jag skall göra men jag dångade ett sms om detta idag får se vad de säger om detta imonn. Så till dagen idag jag kom igång idag till 6 tiden och låg sedan till 8:30 innan jag kom ur sängen och fick i mig frukosten och så kommer jag nog inte äta frukost men än på träningsdagar för annars blir jag nog tjock och dör i hjärtfel nu när jag har högt blodtryck. Så mer? Jo jag drog igång med romanen till 12:00 idag körde inte längre än till 13:30 idag efter kass natt igen. Så sedan till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen. Men om gymmet nedan. Fick igång middagen och fick i mig den samma och så fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha idag körde jag inte allt tappade farten och så kände jag mig kass så jag la ner gången idag och ett par övningar med men så sov jag bara 5 minuter djup inatt med det är alldeles för lite för att vara pigg.

ROMAN: Jaha fick till idag igen och det går så där just nu. Och nu när jag läser denna så vet jag inte längre om det är bra nog för att tryckas längre det jag skickade in vill säga.

MUSIK: Jaha inget idag igen.

Jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: