torsdag 28 december 2023

Torsdag 28/12-2023 19:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt igen inatt kom igång till sex tiden sedan till nio tiden kom sedan ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 11:30 tiden körde idag till 14:30 tiden sedan till 15:00 så gick jag igång med middagen ja jag fick igång den till 16:00 idag sen idag igen men såg en film men såg inte klart idag på den den nya Dracula filmen på Skyshowtime men såg då inte klart idag hade inte lust att se idag. Så sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen och så har jag inte gjort mer idag tror jag visst nä. Men en bra dag idag igen. Det är för att jag inte sover om jag är trött utan sover på natten istället om ni nu undrar vill säga. Då fixar dagen till sig och jag kan köra romanen igen.

TRÄNING: Ja inget idag jo jag har haft på mig hållningsvästen idag igen skall köra ett par veckor jag fyra fem veckor igen med denna på så jag får igång hållningen igen. Var annan dag sedan två gånger i veckan en vecka innan fyra veckor med var annan dag.

ROMAN: Jaha idag körde jag igen och det gick bra idag körde fram till 14:30 med ett par avbrott och det gick bra idag även om jag hade lite svårt att se vad jag skrev innan ett par gånger i alla fall men min handstil är inte att leka med.

MUSIK: Och nej inget här idag.

Jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: