tisdag 12 december 2023

Tisdag 12/12-2023 19:49

DAG: Jaha till natt igen då ja och en helt okey natt inatt kom igång idag till sju tiden sedan till 10:00 kom sedan ur sängen till 10:30 tiden idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till elva tiden idag tog sedan paus vid 12:30 för att borsta tänderna och sedan la jag ner till 15:00 då jag gick igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en ny serie idag när jag åt gohst war vet inte hur detta stavas men nått sånt är det och den verkade okey att se. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja mer? Nä inget mer idag tror jag visst. En bra dag idag.

TRÄNING: Japp idag har jag packat väskan den nya och jag är redo för att köra imonn igen kan bara hoppas på att jag sover inatt.

ROMAN: Ja idag körde jag länge men jag hade pauser med mellan detta ett par minuter till lite längre tid mellan men idag gick det bra att köra hela dan. Även om jag skall vara ärlig så är det ibland svårt att se vad jag har skrivit min text är inte så bra skriven jag har en handstil som är rätt svår att läsa även för mig. Men jag har inte skrivit på länge heller sista gången jag var igång så var det nog 2021 tror jag i alla fall. Nu kan jag har skrivit efter detta med kommer inte ihåg om jag gjorde eller inte.

MUSIK: Jaha inget idag heller.

Jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: