måndag 11 december 2023

Måndag 11/12-2023 20:19

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt men jag vaknade till tio tiden kom sedan ur sängen till 10:30 idag igen fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen igen idag till 12:30 tiden körde idag till 13:30 så sedan till 14:45 stack jag till gymmet idag och sedan hem igen fick i mig träningsmaten och sedan två koppar kaffe igen. Ja sedan var det inget mer idag tror jag visst såg en film idag när jag åt som var rätt kass om robotar ja den var kass som fan att se men nu har jag sett den och kan gå vidare efter detta hoppas jag i alla fall.

TRÄNING: Ja höjde idag och det gick bra även om det var lite tungt på ett par övningar så gick det bra idag. Men jag glömde mitt kort idag glömde ta ut det från mina andra byxor förra onsdagen men kom in ändå idag utan kort sedan gick väskan sönder med men jag hade en ny som jag tog fram idag.

ROMAN: Jaha idag var jag klar med att skriva jag skall nu skriva ner det till papper kommer ta tid men nu behöver jag inte vara pigg för att skriva för jag skriver bara över det till papper jag till filen inte till papper. Och då spelar det ingen roll om jag är pigg eller inte jag kan ändå skriva ner det. Det är mycket papper typ över 100 sidor men det är skrivet för hand så jag vet inte hur långt det blir sedan. Men jag kör imonn igen.

MUSIK: Jaha inget idag på denna punkt idag.

Jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: