onsdag 27 december 2023

Onsdag 27/12-2023 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt kom igång idag till sex tiden sedan till nio tiden kom sedan ur sängen till 11:15 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 11:30 tiden körde idag fram till 14:10 idag sedan stack jag till gymmet till 14:50 tiden sedan hem igen och fick igång middagen såg klart filmen jag såg igår och den var okey att se. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja sedan var det nog inte mer idag tror jag visst. Jo jag gick upp trotts att jag var seg idag tänkte jag kan bli pigg igen om jag går upp och inte ligger kvar så vi får se hur det går tills imonn.

TRÄNING: Ja körde inte allt idag tappade farten idag och la ner på slutet idag kände mig trött hela tiden idag efter jag gick upp trotts att jag ville sova.

ROMAN: Ja körde idag och det gick okey och jag har kommit igång med där jag gick igång med innan jag hade papperna fel och gick igång med fel men kom igång idag och fick igång igen från där jag slutade innan idag.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: