torsdag 22 november 2018

Torsdag 22/11-2018 19:38

DAG: Jaha till natt igen och en skit natt igen sov 32 rem inatt och kom ur sängen till 11:10. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen. Och jag har inte gjort nått idag på hela dan idag. Så mer? Jo jag stack till träningen till tre tiden sedan hem igen. Hoppade stretchen igen idag och gick igång med middagen. Såg Bull idag som serie och så fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag ett spel nä två. Jag fick lite pengar igår nä idag och köpte då två spel gick på 160 och 16 så jag betalade bara 9 spänn för dem resten hade jag fått via frågor som jag svarade på. Så mer? Nä jag kommer inte på mer att säga idag efter kass natt så blev det en kass ja lite kass dag med. Men jag fick gjort mina gym övningar i alla fall så okey då. Imonn är det tvätt för hela slanten men jag måste ut och handla med en runda.

TRÄNING: Ja jag körde allt idag och det gick bra även om det var lite tungt på ett par övningar idag. Jag känner när jag sover kasst att jag inte orkar allt men då tar jag paus och kör sedan igen. Men idag gick alla övningar som de skulle.

ROMAN: Ja när kör jag här igen snart hoppas jag men jag måste nog först sluta med att smörja in mig så hoppas jag att jag sover bättre sedan. Men det är en vecka kvar nu  för detta.

MUSIK: Ja om jag vinner imonn har då tre chanser sedan en till så jag har fyra sammanlagt vi håller tummarna.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: