onsdag 28 november 2018

Onsdag 28/11-2018 19:32

DAG: Jaha till natt igen och jag har bytt sätt att mäta sömnen till annat den förra jag använde togs bort och jag fick ta annan så jag köpte en idag för 65 spänn och såg idag att jag hade sovit 2 timmar rem inatt tror jag det är inte så lätt att se på denna men jag tror att jag sov två timmar inatt. Men jag var seg idag ändå och gick igång till klockan 13:30 med romanen. Så sedan till tre tiden så skulle jag gå igång med streamen igen och så hade programmet jag använde slutat att fungera så jag fick hitta nytt. Och jag gick igång med detta till tre tiden sedan har jag pillat med det fram tills nu. Och jag fick nytt och jag har fått det att fungera det var mycket lättare än det gamla och nu kommer jag köra igång igen till söndag klockan 18:00. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till 16:00 tiden eftersom jag höll på med programmet så blev jag sen idag. Hade idag korv och pommes och såg en ny serie när jag åt idag ett franskt program serie. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med idag efter middagen. Så mer? Jo jag satte i mig en choklad kaka med idag till tolv tiden. Mer? Nä nu kommer jag inte på mer att säga så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn. Och jag hoppas att jag sover inatt.

ROMAN: Ja jag visst inte riktigt hur jag sov inatt men det var okey det gick inte att se på grafen men sedan såg jag det via backuppen. Då hade jag sovit fyra rem på 30 minuter var och det ger 2 timmar rem och då är det bra. Så får vi se hur jag sover tills imonn.

MUSIK: Ja jag kan ha vunnit idag ser det sedan när jag kollar mailen idag. Om jag vann så ser ni detta på Twitter idag eller tills imonn om jag inte vann nått. Och jag säger igen jag behöver 50000 för att gå igång med denna punkt igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: