fredag 2 november 2018

Fredag 2/11-2018 19:48

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt men nätterna nu är okey men bara just okey jag ligger på 1 timme och 17 minuter och då är det okey men ligger jag på 1 timme och 16 minuter så är det kasst. Så jag ligger just nu bra just på okey jag vill ha 1 timme och 30 minuter då är jag mycket piggare än vad jag är nu. Så är det. Så jag kom upp idag till 10:50 tiden och jag fick i mig frukosten och så gick jag igång med inte nått idag. Jag är seg och jag vet inte varför jag är seg jag sov 32 minuter en annan dag tror jag att det var och då var jag pigg som fan. Och jag vet inte vad det är som gör att jag är pigg och inte pigg. Det kan inte vara tabletterna för då hade jag varit seg varje dag och det är jag inte. Så jag gjorde inte nått idag på hela dagen. Jo jag pillade lite med starlink och la till lite grejor från hemsidan idag. Jag skulle logga in på Ubisoft och det gick inte jag hade lagt till tvåstegs loggning och det fanns inte det idag. Så jag kunde inte logga in idag alls. Men efter en evighet så fick jag det att fungera och då fick jag stänga av och sedan lägga på igen. Så fick jag igång det igen. Men jag köpte lite grejor från hemsidan och det kostade u poäng som jag fick när jag köpte spelen så jag hade allt var gratis och så la jag på detta till nya starlink så jag har bättre på lite idag jag la till detta i spelet med idag. Så mer? Jo jag kom igång med middagen till 16:00 idag och jag hade karréer med stripes och såg en serie när jag åt idag. Efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så gick jag igång med starlink och då la jag bara till vapen och lite till jag spelade inte nått nu. Så mer? Jo jag fick inga mer tabletter idag heller om jag får alls. Så mer? Nä nu kommer jag inte på mer att säga så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag men tills imonn så kör jag övningarna igen sedan är det uppehåll igen till söndag så går jag igång igen till måndag.

ROMAN: Nä inget idag heller jag måste ha mer sömn om jag skall kunna köra igen.

TECKNING: Ja jag kör till söndag igen om jag sover vill säga.

MUSIK: Ja jag kan vinna idag jag vann inte mycket på eurojackpot för de ringde inte men kanske lite sedan är det till nio idag jag har chans igen men ni får veta imonn.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: