tisdag 13 november 2018

Tisdag 13/11-2018 19:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen sov inatt 32 rem och kom ur sängen till 11:00. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen. Jag har idag inte gjort nått på hela dan. Inte spelat eller nått hela dan har gått åt skogen. Men idag fick jag ett sms om att jag kan ta mer tabletter. Så jag skall börja idag ja inatt så får jag se hur jag sover på det. Men jag förväntar mig inte resultat med en gång har sovit kasst länge och det tar nog ett tag innan jag sover igen. Men vi får se tills imonn hur det går och om jag är pigg imonn om jag sover. För det är konstigt att jag sover och är trött och sover igen och inte är trött jag vet inte varför det är så men jag hoppas att jag sover inatt så kör jag romanen imonn. Så mer? Jo jag håller på att smörja in mig och det gör att jag sover sämre med jag går igång en kvart innan jag skall lägga mig och det tar en halvtimme nått sånt och då sover jag inte bra heller efter det. Men jag skall köra detta en vecka till sedan skall jag köra varannan dag två veckor sedan är allt över och jag kan sova igen hoppas jag. Men jag hoppas att jag sover ändå nu så kör jag romanen igen. Sedan är det frågan hur länge sover jag? Jag hoppas att tabletterna tar i alla fall sex månader men jag tror inte de håller så länge men jag hoppas att det gör det. Så mer? Ja jag har chans på pengar idag igen till nio så kör de och om jag vinner mer så ringer de men annars så ser jag detta imonn när jag kollar mailen. Jag tror inte jag vinner stort men lite går också bra. Så det är det jag hoppas på och ni får veta idag om jag vinner stort eller så imonn om det inte blir så mycket. Så mer? Jo jag fick i mig middagen idag till tre tiden hade idag kotletter och stripes skulle ha haft korv idag men jag tog fram den idag och det tänkte jag inte på så jag drog på med sista stripes idag och såg sedan att korven inte hade tinat så jag fick ta kotletter. Så mer? Jo jag såg en ny serie idag när jag åt. Som jag kommer följa tror jag jag började på en film men den var inte bra så jag la ner den. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jo jag gjorde övningarna idag till tre tiden just innan jag gick igång med middagen. Nu är det onsdag torsdag och sedan lördag så är jag klar och då är förhoppningsvis smärtan över och jag kan köra igen som innan. Och så sover jag med så då kör jag stretchen med hoppas jag.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag sover inatt så kör jag imonn igen på denna punkt. Men även om jag sover så är det inte säkert att jag är pigg jag hoppas att jag är men vi får se imonn.

MUSIK: Ja vinner jag idag så kör jag igen på denna punkt igen. Men det beror på hur mycket jag vinner med.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: