tisdag 6 november 2018

Tisdag 6/11-2018 20:01

DAG: Jaha till natt igen och en skit natt igen vaknade till 10:30 och fick igång mig och fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så jag har inte gjort nått idag på hela dagen. Men till 14:30 tiden så gick jag igång med middagen. Jo jag gjorde nått idag jag försökte installera nya winzip på musikdatorn men det går inte och jag vet inte varför så jag drog ett mail om det idag. Så jag gjorde lite idag men det gick inte bra idag inget fungerade idag. Så sedan som jag sa så gick jag igång med middagen till tre tiden. Hade idag karréer med pommes och såg två serier idag när jag åt och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag försökte igen med winzip men tillslut gav jag upp. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jag hoppas att jag sover tills imonn men mer om detta imonn.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag igen men jag hade lite ont i ryggen idag. Så jag tror jag måste gå lite längre innan jag går upp i vikt igen. Så jag tar en vecka till innan jag går upp igen så hoppas jag att det är över sedan.

ROMAN: Nä inget idag.

TECKNING: Nä inget idag heller.

MUSIK: Ja om jag vinner denna veckan så går jag igång med musik igen för jag sover inte som jag vill och då kan jag gå igång med musik istället. Ser idag till nio tiden annars så ser jag imonn när jag kollar mailen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: