onsdag 14 november 2018

Onsdag 14/11-2018 19:51

DAG: Jaha till natt igen då  ja och en helt okey natt inatt men som jag sa så räcker det inte med en natt för att vara pigg. Så kom ur sängen till 11:20 idag och fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag. Jo jag sov 1 och 36 så helt okey natt inatt men jag var ändå seg idag men jag hoppas att det är bättre imonn om jag sover som inatt. Men om jag skall sova bra så skall jag komma upp till två tre timmar och det hoppas jag att jag kan så småningom. Så idag skulle det komma nya spel till Nintendo och de kom till sex tiden idag. Så jag spelade lite idag med. Så mer?  Jo jag har chans på 300000 idag ser när jag kollar mailen idag ni får veta på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Ja mer? Jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag igen nu är det bara torsdag och sedan lördag så är jag klar med övningarna sedan. Så hoppas jag att jag kan köra som innan igen.

ROMAN: Ja om jag sover inatt så kör jag imonn hoppas jag att sömnen räcker till detta.

MUSIK: Ja om jag vann idag så kommer jag köra på denna punkt igen om en vecka tror jag att det tar att beställa det jag vill ha.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: