lördag 30 september 2017

Lördag 30/9-2017 20:02

DAG: Jaha till natt och en rätt okey natt igen men var uppe på toan massor med gånger inatt. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten och sedan tabletterna. Så efter detta så gick jag igång med romanen till ett tiden körde idag fram till 14:30 tiden. Då tänkte jag gå igång med stretchen men tillslut så hoppade jag den och gick igång med middagen. Hade idag hamburgare och pommes och såg en serie när jag åt idag. Så mer? Jo efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så kom jag på att jag denna veckan glömde spela på spel ja på ett ställe spelade på annat men glömde detta denna veckan. Men jag ser idag om jag vann nått och ni ser på Twitter om jag vann nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag tror jag. Ja mer? Jo jag har spelat lite spel idag på datorn men skall se om jag inte spelar Nintendo igen till nästa vecka har kommit till näst sista nivån och sedan är det bossen. Men vi får se hur det går med denna nivå har aldrig spelat innan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hoppade idag igen men till nästa vecka så måste jag köra igen har blivit seg i kroppen för jag har inte gjort stretchen på länge nu.

ROMAN: Ja körde idag och det gick okey men jag tappade tråden ett tag idag. Jag måste hålla mig till en sak och sedan göra det andra. Men det gick bra idag och jag har kommit till tjejen.

TECKNING: Ja imonn så kör jag igen men då blir det nytt och jag hoppas att jag kan köra och sova imonn med så skall det nog gå bra.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: