onsdag 27 september 2017

Onsdag 27/9-2017 20:34

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt inatt sov rätt okey men bäst till morgonen. Kom ur sängen till 11:10 tiden och fick borstat tänderna sedan gick jag igång med frukosten för att hinna ta tabletterna till 11:30. Så efter detta så gjorde jag resten och så gick jag igång med romanen till ett tiden. Körde inte så länge idag men fram till 14:10 tiden då jag la ner för dagen. Så sedan till tre tiden så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Och så gick jag igång med middagen hade idag korv och pommes och såg två serier när jag åt. Jag gick igång med en ny serie och nu kommer massor med avsnitt varje dag tills jag kommer ikapp. Jag minns inte exakt vad den hette men nattvakten nä det är en person som sitter på natt pass i hotell. Lite action och lite spänning kan jag rekommendera att se går på C-more så mer? Jo jag köpte lite chips idag och har redan fått i mig en påse jag köpte två påsar idag trotts att jag inte har råd. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe har råd nu ett tag i alla fall. Så mer? Jo ser idag om jag vann nått igår mer om detta på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Har många filmer att se men vet inte om de är så bra men jag ser när jag har tid. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp tills imonn så kör jag igen så jag hoppas på bra sömn och att grannarna inte är igång inatt. Så hoppas jag att jag kör stretchen med imonn om jag sover.

ROMAN: Ja körde idag men det gick så där idag hade inte lust trotts att jag sov rätt okey inatt. Men jag körde ett tag och det får jag vara nöjd med att det åtminstone blir lite gjort.

TECKNING: Ja kör till söndag igen och detta jag gör nu måste jag göra många många gånger innan det sitter så jag skall se om jag hittar lite mer att teckna av sedan.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: