söndag 17 september 2017

Söndag 17/9-2017 20:18

DAG: Jaha till natt igen då och en små kass natt igen sov runt 72% och kom ur sängen till 10:30. Så fick i mig frukosten och mina tabletter sedan så var det dammsugningen till tolv tiden. Och efter detta så kom morsan idag till två tiden. Ja varför kom hon idag jo det är min födelsedag imonn så hon kom idag istället. Så till fyra tiden så stack hon hem igen. Och jag gick igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg på en film som jag inte såg klar idag orkade inte se så jag raderade den innan jag såg klart idag. Jo jag fick lite grejor idag med lite kläder som jag kan ha sedan av mamma. Så mer? Jo jag har mailat till Comhem och ville ha lite billigare teve idag såg att de sålde det för 149 nu och jag betalade 219 så jag tänkte kan jag sänka så är det bra. Ja det är c-more som jag hade för 219 och nu kostar det bara 149 för samma. Så då tänkte jag om jag slipper bindningstid så kan jag sänka kostanden för det och det vill jag. Vi får se vad de säger om det när de svarar på mailet. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jo till måndag hoppas jag att jag får svar och sedan skall jag se om jag kan få ihop pengar för att göra mitt projekt som jag har för cancer men då måste jag få ihop 200000 för att göra det men jag får förhoppningsvis svar till måndag om hon ringer då. Så mer? Jo nytt spel till den 19é kostar då 10 så det är billigt att köpa. Så nu då mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp har packat och är redo för att köra tills imonn kan bara hoppas att jag sover inatt vi håller tummarna för det.

ROMAN: Ja till imonn så hoppas jag att jag kan köra igen har varit dåligt på denna punkt men ingen sömn inget gjort så tills imonn så håller vi tummarna för att jag sover.

TECKNING: Ja jag hoppade idag men till söndag igen om inte förr sover jag kasst så kan jag köra en annan dag med vi får se hur jag gör.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: