torsdag 28 september 2017

Torsdag 28/9-2017 20:26

DAG: Jaha till natt och en kass natt inatt kunde inte somna igår somnade till ett tiden och sov sedan rätt kasst fram till 11:00 idag. Fick i mig frukosten och tabletterna och så gav jag upp allt idag. Hade inte lust med nått jo jag spelade lite idag och det gick bra. Så annars har jag inte gjort nått idag på hela dagen. Jo jag satte igång att spela till ett tiden eller om det var två. Så jag kom längre än innan och skall gå på näst sista nivån sedan är det slut blossen och så är första stadiet av svärds fighten klar men det är två kvar sedan och ännu har jag inte klarat den men jag hoppas. Så sedan till tre så stack jag till träningen och så hem igen. Hoppade stretchen igen idag och gick igång med middagen. Men jag hade glömt att ta fram köttbullarna så jag körde dem i mikron och jag körde dem 4 minuter och det skulle jag inte gjort. De torkade ihop och blev till sten. Så idag var det inte så gott men nästan allt gick ner idag i alla fall. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Så mer? Jo jag vann inte nått men kanske idag men jag tror att det redan är draget så ingen storvinst men kanske lite ni får se på Twitter idag om det gav nått. Så såg jag den nya serien idag igen den är okey har ett antal mer avsnitt att se för de kommer tre åt gången nu efter som jag inte såg första säsongen. Så mer? Nä nu kommer  jag inte på mer kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja kass natt och kass dag men jag gjorde i alla fall allt ja nästan hoppade gången idag och sedan också stretchen med.

ROMAN: Nä inte nått idag på denna punkt men jag hoppas till lördag för imonn är det tvätt till tolv.

TECKNING: Ja skall köra till söndag igen hade kunnat idag men kände inte för det idag. Men jag kör till söndag så hoppas jag att jag sover natten innan.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: