onsdag 20 september 2017

Onsdag 20/9-2017 20:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och lite kass natt somnade inte som jag ville igår men sov sedan rätt okey fram till 11:00 tiden men jag hade ont i nacken om det är kudden eller om det är tillfälligt ont vet jag inte. Kom ur sängen och borstade tänderna sedan fick jag i mig en macka så jag kunde ta mina tabletter. Sedan fick jag i mig resten av frukosten och så blev jag klar på toan. Så sedan var tanken idag att jag skulle skriva men jag fick samtal och så tappade jag farten och la ner. Så har inte gjort nått idag mer än pratat i telefon två gånger. Så mer? Jo jag har fått den billiga teven igår fick jag mail om det så nu betalar jag 149 istället för 219. Nästa steg är då att ta billigare teven och ta bort c-more helt då sparar jag mer men jag hoppas jag kan ha kvar c-more så jag kan se game of thorns klart till nästa år. Så men jag får 70 mer att köpa mat för och det är bra. Så mer? Jo det var dragning idag men jag vann inte stort för de ringde inte men kanske lite mer om detta imonn då jag får mail eller om det inte kommer idag då får ni veta på Twitter idag. Så mer? Jo jag fick svar om biblioteks kortet jag måste dit för att byta det och få ny kod. Så mer? Jo jag satte igång att teckna lite men gav upp hade inte lust idag. Jo jag la upp mamma på en annan site så hon kan få ny lägenhet men det kommer ta tid. Till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en serie som är ny en skräck som går på c-more. Så mer? Nä inte mer idag ses imonn.

TRÄNING: Ja har fått fram att för imonn så jag är redo att köra. Vi hoppas på sömn som vanligt inatt.

ROMAN: Nä det blev inget idag men jag har läst idag ett par gånger.

TECKNING: Ja körde igång idag men tappade farten sedan igen. Ja nästan med en gång idag. Men till söndag skall jag köra nya brevet så jag kommer igång med det. Idag körde jag gamla brevet ett tag innan jag gav upp.

Så jag har sagt mitt idag och vi ses igen imonn. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: