måndag 25 september 2017

Måndag 25/9-2017 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt även om grannen var igång ett tag innan jag somnade till tolv tiden. Vaknade idag till tio tiden och fick i mig frukosten till elva tiden sedan fick jag i mig tabletten och så gick jag igång med romanen idag till ett tiden. Körde den idag fram till 14:30 då tappade jag farten och la ner. Till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag och gick igång med middagen med en gång. Så såg en serie när jag åt idag nä två i samma serie innan jag gav upp för dagen. Så sedan gjorde jag inte nått jo jag bäddade sängen och så kollade jag lite på internet jag har en uppdatering som inte vill men jag vet inte om den kan eller inte. Så mer? Ja mer imonn så skall jag ut och handla mat för jag gjorde räkningarna idag och som vanligt får jag inte mycket över men det brukar det bli så jag är van. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn då jag skall ut och handla mat sedan får vi se vad jag gör sen.

TRÄNING: Ja körde allt nä inte allt jag hoppade gången idag annars gjorde jag allt idag och det gick bra idag. Men jag hoppade stretchen idag igen det är för kallt känner jag och värmen kommer inte komma upp förrän jag har satt igång elementen och det kan jag inte göra för då låter dem om det blir varmt igen och då kan jag inte sova. Så jag får leva med att inte köra stretch ett tag till.

ROMAN: Ja körde idag och det gick okey även om jag tappade tråden ett tag idag men jag kom igen sedan igen. Så en bra dag idag.

TECKNING: Ja skall köra en dag men vet inte vilken ännu. Får se om jag sover dåligt så kör jag hoppas jag om jag inte är för trött.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: