fredag 15 september 2017

Fredag 15/9-2017 20:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt vaknade till nio tiden och kom ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och så stack jag ner med tvätten till tolv. Sedan upp igen och så väntade jag på att den skulle bli klar och så stack jag ner igen till 12:45 och hängde upp den. Så sedan stack jag upp och så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Och jag ringde ett samtal idag men får inte svar förrän till måndag hoppas jag får se när hon ringer igen. Så sedan till fyra tiden så stack jag ner och fick upp tvätten och så upp igen. När jag hade lagt in detta så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med pommes och såg inte på nått idag så jag tog en film idag från viasat. Så efter detta så fick jag inte i mig en kopp kaffe och så ringde jag till morsan idag med men det var innan jag gick igång med middagen. Så får nog besök till söndag så jag kommer nog inte teckna denna dag. Så mer? Jo jag har tappat bort koden till mitt lånekort så jag fick maila idag om detta får se när det svarar om detta. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn. Jo jag såg dr stange och den var så där så jag är glad att jag inte hyrde den innan. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja vi får se hur jag sover inatt så kanske jag tar en stretch imonn är dags att köra igen men vi får se hur jag sover som jag sa innan.

ROMAN: Ja jag hoppas på imonn om jag sover inatt så kör jag igen imonn.

TECKNING: Ja som jag sa ovan så kommer jag nog få besök till söndag så jag får ta en annan dag till denna punkt. Nästa söndag kanske?

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: