söndag 10 september 2017

Söndag 10/9-2017 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov runt 91% men så somnade jag inte förrän till fem tiden så jag sov inte så länge ändå inatt även om jag hade bra procent inatt. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och sedan tabletterna med. Så sedan drog jag mig fram till 12:30 tiden då jag gick igång med dammsugningen. Så efter detta så fick jag igång teckningen och körde till 14:30 då jag blev klar med brevet och la ner för dagen. Skall ta och göra en uppgift till en dag men jag måste ut och ta ett kort på huset så jag har något att teckna av. Så sedan gick jag igång med middagen till fyra tiden innan detta så spelade jag lite spel på datorn och det gick okey idag. Men på Nintendo så tog jag uppdatering och allt jag hade gjort försvann. Så jag får ta och börja om en dag med det igen. Så mer? Jo jag hade kotletter idag och pommes och såg inte på nått idag fanns inget att se idag. Jo jag gick in på comedie cetral eller vad fan det nu heter och såg en tecknad film när jag åt. Så sedan tog jag mig en kopp kaffe trotts att jag inte skall men ville ha idag. Så mer? Jo jag har glott på banker idag igen och kommit fram till en annan bank jag vill ta men jag skall ta och ringa dem en dag har lite frågor. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag har jag laddat fram kläder för imonn så jag är redo för att köra igen imonn.

ROMAN: Ja nu skall jag till läkarcentralen imonn till 13:30 så jag hinner nog inte med nått på denna punkt imonn. Men jag kanske kan när jag kommer hem igen.

TECKNING: Ja körde klart idag med två övningar så skall jag köra en till om jag hinner kommer till den 15è nya brevet så vi får se om jag hinner med det. Men gick okey idag kanske inte perfekt men rätt okey ändå.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: