torsdag 7 september 2017

Torsdag 7/9-2017 20:11

DAG: Jaha till natt och igen så glömde jag ställa klockan så jag vet inte hur jag sov inatt men rätt okey. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Så sedan så fick jag ligga stilla i en timme för att revaxsör skulle verka och så tappade jag farten och la ner. Jag kan inte tänka som jag vill när jag inte hör som jag skall det är illa enerverade att inte höra. Så jag spelade lite och så pillade jag med datorn ett tag fick svar på uppdateringen så det är klart sedan skulle jag ha igång roboform i edge och det gick inte att skiva in @ så jag provade med att limma in men det gick inte men så skrev jag och sedan drog och då gick det in. Så nu har jag roboform i edge med. Så sedan har jag spelat lite på ori and the blind forest och jag kom en bit och så fastnade jag och så kom jag loss igen. Så mer? Jo jag stack till träningen till tre tiden idag och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen men kör igen till måndag då jag kan höra igen hoppas jag. Så mer? Jo jag skall imonn till läkarcentralen och få örat sköljt hoppas jag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick okey men jag glömde två övningar idag så lite seg var jag nog ändå. Och natten var nog så där och inte så bra eftersom jag missade två övningar och så var jag sen med idag.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen hoppas jag håller på med avfjällning som jag skall köra i tio dagar så det tar tid innan jag kan lägga mig men jag går tidigare så jag hinner med. Men imonn så kör jag igen hoppas jag.

TECKNING: Ja skall köra till söndag och då göra klart höghuset och sedan är det en övning till så kan nästa brev komma. Kommer runt den 15é igen.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: