söndag 24 september 2017

Söndag 24/9-2017 20:21

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt glömde ta tabletten igen och sedan var grannen uppe med så jag somnade inte förrän till tre tiden. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan satte jag igång att dammsuga och sedan gick jag igång med teckningen. Körde den idag fram till 14:00 då jag gav upp för dagen. Så till tre gick jag igång med middagen hade idag köttfärssås med spagetti och såg en film när jag åt. Har spelat in ett antal som jag skall se fram över. Det var fri dagar på viasat så då passade jag på och spelade in ett par. Så mer? Jo idag så gick uppdateringen in och jag vet inte varför den inte gick in igår. Men troligen var det fel på filen som de fixade idag. Så mer? Jo skall se idag om jag vann nått igår ja inatt men ser det idag när jag kollar mailen. Så mer? Har problem med att lägga upp på wordpress får felmeddelande när jag skall lägga upp och då måste jag lägga upp för hand. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skall packa idag har inte gjort det idag men skall nu efter bloggen.

ROMAN: Ja kör tills imonn så hoppas jag att grannarna är tysta inatt så jag kan sova och så skall jag inte glömma tabletten heller idag.

TECKNING: Ja körde idag men det gick så där idag skall göra klart första bilden en dag men idag så gick jag på nya brevet och det gick inte bra alls. Jag måste öva på det så får jag tid så skall jag köra andra dagar med för detta tar tid att lära sig.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: