måndag 4 september 2017

Måndag 4/9-2017 20:21

DAG: Jaha till natt igen då ja och vet inte hur jag sov inatt kom ur sängen till 10:30 men hade glömt att ställa klockan på sov så jag vet inte hur jag sov inatt. Men tror så där. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen till tolv tiden körde den idag fram till 14:30 då jag gav upp för dagen. Så till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag och gick igång med middagen som jag skulle ha gjort igår men glömde så jag fick göra den idag. Såg en film idag när jag åt en tecknad robinson cruse. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med idag efter men jag tror inte att jag kan ta kaffe mer än en gång per dag nu jag har inte pengar att köpa nytt. Så mer? Imonn skall jag till apoteket och hämta lite tabletter sedan skall jag också klippa mig imonn hoppas jag.

TRÄNING: Ja lite seg idag så jag sov inte så bra som jag trodde inatt hoppade stretchen helt idag. Men annars gick det okey på gymmet i alla fall.

ROMAN: Ja körde idag och blev klar med person ett och gick igång med person två ja skall gå igång tills imonn om allt går som det skall. Men en bra dag idag.

TECKNING: Ja kör igen till söndag om jag inte går igång en dag då jag inte sover vill säga. Mer om detta imonn.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: