lördag 23 september 2017

Lördag 23/9-2017 20:11

DAG: Jaha till natt igen och jag somnade inte heller igår jo till tre tiden men sedan sov jag rätt okey fram till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till ett tiden. Körde den idag fram till 15:00 tiden då jag gick igång med middagen hoppade stretchen idag igen men det var illa kallt idag i lägenheten så jag fick ta på en tröja och så sket jag i stretchen och gick igång med middagen istället. Hade idag karréer med pommes och såg en film idag när jag åt jag hade sett den innan men den gick ner en gång till idag. Så sedan bäddade jag sängen och så fick jag ett fel på datorn. Det går inte att ladda hem nya store appen från store jag får samma fel meddelade om och om igen. Jag har gjort allt som står att man skall göra men inget hjälper. Så jag la upp på forum idag om de har något svar på det. Så mer? Jo jag laddade hem ny bios igår glömde säga det igår och grafikkorts rutin med och så fick jag en gammal uppdatering som inte gick in. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hoppade idag igen men jag kör igen till måndag så hoppas jag att jag sover natten fram till denna dag så jag kan köra igen.

ROMAN: Ja idag blev jag klar med andra personen och gick igång med tredje men hann inte så mycket idag tar det till måndag igen hoppas jag.

TECKNING: Ja har att göra tills imonn har kvar att göra men jag tror jag går igång med nytt tills imonn så tar jag resten en annan dag.

Så jag har sagt mitt idag och säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: