lördag 2 september 2017

Lördag 2/9-2017 20:21

DAG: Jaha till natt igen då och en skit natt inatt somnade inte förrän till fem tiden. Och sov sedan fram till nio tiden kom ur sängen till 10:30 idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång att tvätta till tolv tiden. Sedan upp igen och så till 12:50 tiden så var jag nere och fick upp allt och sedan stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så och var nere och såg att allt var okey sedan upp igen efter ICA. Så har inte gjort så mycket idag men jag har kollat lite på att samla pengar till mitt projekt på Facebook men jag hittar inte det de säger så jag fick ta och kontakta supporten idag får se när jag får svar på det. Men jag måste få in 200000 och sedan blir det skatt på 33% så jag måste ha in 300000 sedan kommer det avgift till Facebook med så jag vet inte hur mycket de skall ha och jag måste nog få in en 350000 nått sånt om jag skall kunna betala allt men jag vet inte hur det går till och det står inte nått om det som jag såg idag i alla fall. Men om de svarar så skall jag testa att få ihop synd bara att jag inte visste detta innan när farsan levde. Men jag återkommer med mera om detta när jag får svar någon gång. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till fyra tiden ja lite efter jag var nere till 15:50 tiden och fick upp tvätten sedan gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med stripes och såg en serie när jag åt idag. Har en film tills imonn hundraettåringen såg den innan så jag tänkte ser denna med. Den var väl okey kanske inte väldigt rolig men okey så vi får se hur denna är. Så mer? Jo jag köpte ett spel idag gick på 10 och det är ett pussel spel som är okey har spelat lite idag. Det heter qop köpte från steam. Så mer? Jo jag spelade ett spel idag med som jag hade fastnat på men såg igår på Youtube hur man kom vidare och det gjorde jag idag. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde inte nått idag tar igen det till nästa vecka som blir en vanlig vecka igen så då hoppas jag att jag kan köra allt igen.

ROMAN: Ja inget idag men till måndag hoppas jag att jag sover igen så kör jag då.

TECKNING: Ja skall köra imonn om jag sover vill säga mer om detta imonn.

Så ser imonn om jag vann nått inget stort men kanske nog för att få igång projektet och då behöver jag 200000 så tummarna tack. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: