måndag 11 september 2017

Måndag 11/9-2017 20:16

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt trodde jag men jag var illa seg idag på gymmet. Så rätt kass natt ändå men inte helkass bara lite. Kom ur sängen till till 11:00 tiden fick i mig frukosten och så gjorde jag inte nått tills klockan slog 13:00 då jag stack till läkarcentralen ja närhälsan och fick mitt öra sköljt sedan hem igen. Och idag har jag spelat spel hela dagen ja fram till tre då jag stack till träningen. Så stack som sagt till tre och sedan hem igen och hoppade stretchen idag igen. Gick igång med middagen som jag glömde göra i söndags igen. Så fick i mig den och skulle se en film men hoppade den idag. Så mer? Och fick ingen kaffe idag igen men tills den 25è kommer jag ha råd att köpa igen. Så mer? Jo jag har kollat lite till på bank så jag skall ta och ringa dem en dag och höra mer. Så har inte mer idag så ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja körde idag men jag blev illa seg idag efter ett tag men jag gjorde allt ändå men rätt kass natt inatt. När jag kom hem så hoppade jag stretchen igen.

ROMAN: Ja vi får se hur jag sover inatt så kör jag igen tills imonn.

TECKNING: Ja tog idag ett foto så jag kan köra igen till söndag på detta. Sedan kommer nog nästa brev igen till nästa vecka eller så.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: