tisdag 19 september 2017

Tisdag 19/9-2017 20:26

DAG: Jaha till natt igen då ja och en mindre bra natt inatt och klockan hade tappat laddningen så jag fick inget från den idag. Kom ur sängen till 10:00 idag skulle ringa till dem och fråga om cancern idag och ringde men det var fel person som jag fick ny och jag visste inte när de ringde så jag väntade idag. Men klockan var fyra fem innan de ringde och de sa nej igen men jag fick inget svar på varför det var nej så jag är inte nöjd ännu. Men jag behöver pengar så jag kan få den informationen jag vill ha. Så jag hoppas att jag vinner eller blir frisk så kan jag göra sedan men för nu är det lagt på is. Så sedan ringde morsan med och vi snackade lite sedan åt jag upp resten av maten och sedan dess har jag bara bäddat sängen och glott lite på internet idag. Jo jag har köpt ett spel för 10 spänn jag har spelat lite idag. Så mer? Nä jag hoppas att jag sover inatt så jag kan köra imonn på roman. Så sömn som vanligt gäller för mig och jag hoppas att jag sover så jag kan komma igång igen med romanen. En halv kass dag idag. Fick inte nått gjort eftersom jag väntade på samtal och sedan när det kom så sket det sig med. Men jag har inte gett upp jag måste få tag i någon som kan DNA bättre för jag fick inget svar på varför det inte gick att göra. Men det skjuter jag på fram tiden ett tag. Jo jag har pillat med favoriter idag och lagt in alla igen i nya surfen hade annat men nu är allt tillbaks igen som det skall vara.

TRÄNING: Ja gjorde inte nått på denna punkt idag men till torsdag så kör jag igen.

ROMAN: Ja jag är tveksam om jag hade gjort nått idag efter kass natt men samtalet tog upp hela dagen idag och fick inte nått gjort idag alls. Men imonn då smäller det.

TECKNING: Ja jag kör till söndag igen om inte innan. Vi får se hur natten blir.

Så skall spela spelet med jag måste klara av tre svärds kamper innan nästa DLC kommer och det är snart vi hoppas att jag kan köra om ett tag igen. Men nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: