torsdag 21 september 2017

Torsdag 21/9-2017 20:33

DAG: Jaha till natt igen då och somnade inte som jag ville igår låg ända till ett innan jag somnade. Sov sedan rätt okey fram till elva tiden idag. Men jag var seg så jag kom upp och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till ett tiden. Fick ett samtal idag igen och jag tappar koncentrationen när jag får det. Men körde romanen idag fram till två tiden då jag la ner. Sedan stack jag till träningen till tre och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag och gick igång med middagen. Såg en serie nä två serier idag när jag åt. Så sedan bäddade jag sängen och så har jag pillat med sketchbook idag och tillslut kom jag på hur det fungerar. Så mer? Nä jo jag har spelat idag på det billiga spelet och tagit allt på alla innan med. Ja det är samlar kort som man får om man gör lite grejor. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn. Jo jag vann inte nått, men så brukar det vara så.

TRÄNING: Ja det gick trögt idag att två timmar kan ta bort kraft så mycket. Så och så fick jag igen ont i revbenen så jag hoppade den övningen idag och gången med. Och stretchen med idag.

ROMAN: Ja halv kass natt men fick ändå en timme idag och det gick okey sedan kom jag på mycket mer efter det att jag var klar idag. Så en bra dag idag på denna punkt.

TECKNING: Ja har pillat med programmet idag och jag trodde att man skulle komma åt alla bilder i alla program men så var det inte. Men jag har backat upp på annat sätt så nu kan jag komma åt dem alla.

Så nu är jag klar för idag ses igen imonn. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: