söndag 3 september 2017

Söndag 3/9-2017 20:15

DAG: Jaha till natt kunde inte somna igår och när jag väl försökte så var grannarna uppe så jag låg till tre tiden innan jag somnade. Vaknade igen till sex tiden och låg sedan fram till 10:30 nä jag låg till elva idag innan jag kom upp. Fick i mig en macka sedan tog jag tabletterna till 11:50 tiden idag efter som jag var sen upp. Så efter detta så fick jag mig i ordning och så gick jag igång med dammsugningen till ett tiden. Efter detta så gick jag igång med teckningen och körde den idag till tre tiden då jag la ner för dagen. Så gick igång med middagen till tre tiden hade idag kotletter med pommes och såg filmen som var så där men gick ner. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Så mer? Jo jag har sett idag på Youtube på ett spel som jag har hållit på med såg idag lite längre men nu skall jag inte se mer utan spela mig fram. Jo så har jag spelat lite med spelet ett tag innan jag gav upp igen kände inte för att spela idag. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen tills imonn. Jo jag tror att jag skall uppfinna lite folksoda så blir jag rik som ett troll. Ja med tanke på filmen jag såg då alltså. Hundraettåringen.

TRÄNING: Ja skall köra imonn kan bara hoppas att jag sover inatt så blir det roman med hoppas jag. Mer om detta imonn. Men jag har tagit fram att för imonn. Så jag är redo för att köra.

ROMAN: Ja då kör jag igen tills imonn hoppas jag om jag sover vill säga. Vi hoppas på det.

TECKNING: Ja det gick så där idag jag vet inte hur jag skall göra för att få till skugga som det ser ut på teckningen jag tecknar av. Blir inte bra och jag vet inte hur han har gjort heller. Men det får bli som det blir jag kör igen tills nästa söndag igen. Eller om jag inte sover så kör jag den dagen med.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: