fredag 1 september 2017

Fredag 1/9-2017 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt men sov ändå rätt okey. Kom ur sängen till 10:00 idag för jag skulle lägga upp statistik idag efter frukosten. Jag fick i mig frukosten och så la jag upp statistiken för augusti 2017 finns nu att beskåda på hemsidan uppdatering 36 det står på startsidan nyheter. Så efter detta skulle jag då gå igång med romanen men jag skulle också ut och handla och hämta min medicin så jag hoppade romanen idag och stack till ett tiden nä klockan var nog 13:30 tiden när jag gick. Först till ICA sedan till posten för att få mitt paket. Jag beställde via appen för hemleverans men paketet var för stort så jag fick hämta det på posten. Så innan hade jag prenumeration så det kom var tredje månad på sms men inte nu längre får beställa via appen. Så mer? Jo sedan hem och gick igång med skannern till datorerna till ett tiden. Så efter detta så gjorde jag inte mycket innan det var dags att sticka till gymmet till tre. Tränade sedan hem igen och gjorde kort stretch idag och så middag. Såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så ringde morsan när jag åt middagen. Så mer? Jo jag hade laddat hem ett mediacenter idag men det gick inte att spela serier på det så jag tog bort det igen. Så mer? Jo jag vann igår med på tre grejer lott och två till så nu har jag pengar till att spela nästa vecka med. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag men hoppade gången igen och sedan också det mesta av stretchen men jag gjorde armhävningarna. Men till nästa vecka så hoppas jag att jag sover nog för att köra allt igen. Vi hoppas på det mer om detta till måndag.

ROMAN: Nä idag ville det sig inte men jag kör till måndag igen imonn är det tvätt sedan är det söndag så till måndag blir det igen.

TECKNING: Ja skall köra till söndag så jag hoppas att jag sover så jag får tid att köra som jag vill. Mer om detta till söndag.

Så nu är dagen över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: