tisdag 22 augusti 2017

Tisdag 22/8-2017 20:20

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen sov inatt 72% men kom ur sängen till tio tiden fick idag i mig en äggfrukost med kokt ägg och rostat bröd med makrill i tomatsås. Det är väldigt gott så även idag. Så sedan gick jag igång med att fixa till det sista ur romanen och sedan skrev jag ut och den stannade på … ja ni får se nedan på roman. Så sedan till två tiden stack jag till pressbyrån och la in 300 på kortet och sedan stack jag till Strömvalls sport fiske och köpte lite ja jag kommer inte ihåg vad det hette jag trodde det hette tafs men det hade annat namn som jag inte kommer ihåg. Gick på 50 för det så har jag till när jag skall ut. Så sedan tog jag mig hem och gick igång med middagen till tre tiden eller om det var halv fyra. Jag hade idag kotletter med klyft och såg en serie när jag åt. Efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så ringde morsan med. Så efter detta så bäddade jag sängen och så glodde jag lite på Youtube. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Jo jag kanske får vinst idag om de inte ringer så vet jag imonn om det gav nått. Tror att dragningen är till 20:30 men jag vet inte om de ringer med en gång eller imonn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja vi får se om jag tränar till torsdag eller vad som händer vet inte idag hur det blir ännu väntar på samtal om detta återkommer när jag vet mer.

ROMAN: Ja idag blev jag klar med omgång två och skall tills imonn gå igång med omgång tre. Så hoppas jag att jag sover annars blir det inte lätt. Men ni får veta mer imonn.

TECKNING: Ja skall köra till söndag hoppas jag då jag skall teckna en skyskrapa i detalj så det kommer ta tid att göra detta eftersom det är många fönster och annat att göra. Så jag vet inte om jag kommer klara göra det till denna söndag eller om det tar en eller mer söndagar att få det klart. Så skall jag testa sätt att lägga skugga med på annat papper står det. Vi får se om jag kan köra till söndag allt det vet jag inte än men till torsdag tror jag att de ringer. Då vet jag mer.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: