söndag 13 augusti 2017

Söndag 13/8-2017 20:11

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Somnade till tre tiden men vaknade igen när min granne kom hem och somnade sedan igen till 03:45 tiden och vaknade sedan till sex tiden kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Så sedan glömde jag dammsuga idag kom på nu. Men jag gick igång med teckningen till ett tiden men idag gick det inte bra alls jo jag gjorde lite men sedan tappade jag farten och la ner. Så mer om detta nedan. Så sedan till 15:30 tiden så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg inte på nått idag fanns inget att se idag. Så jag slö glodde och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen och sedan har jag inte gjort mer idag. Kass dag idag och som vanligt startade det med kass natt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har fått fram för imonn och jag kör om jag sover ja jag kör även om jag inte sover så bra men jag hoppas att jag sover inatt.

ROMAN: Ja imonn hoppas jag att jag kör igen som vanligt sömn som bestämmer vi hoppas på det.

TECKNING: Ja körde lite kroki idag och det blev helt okey men jag tappade farten och la ner. Det är kass sömn som gör att jag inte gör mer men lite är okey efter kass natt. Kommer nog nytt snart igen så kör jag igång med nytt igen.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: