lördag 5 augusti 2017

Lördag 5/8-2017 20:14

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen. Sov illa fram till sex tiden sedan kom jag ur sängen till 10:30. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med ingenting alls. Hade inte lust med nått idag och jag har inte gjort nått på hela dagen. Satte igång med att teckna men tappade lusten och la ner. Sedan till tre tiden så gav jag upp stretchen med och gick igång med middagen. Hade idag kotletter med ris och pepparsås det är sås från dansken jensen tror jag att de heter stekhuse eller nått sånt. Lite söt så jag tar lite peppar och salt i den så blir den god. Så såg inte nått idag fanns inget att se idag så jag såg på en annan kanal ett tag. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen och försökt slappna av men inte idag det går inte. Så mer? Jo jag hoppas att jag vann lite igår på eurojackpot ser det idag och ni får veta på Twitter om det gav nått. Så mer? Jag har nu 300 som jag skall använda en hundring i veckan så räcker pengarna tills slutet på månaden. Så kanske jag har lite till spel med men blir hårt denna månaden. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde inte nått idag men jag tar igen det till måndag hoppas jag. Tappade lusten helt idag gjorde inte ens armhävningarna idag.

ROMAN: Japp inte nått idag och inte im0nn heller då jag är ledig men jag skall kippa mig hoppas jag.

TECKNING: Ja som jag sa ovan så skall jag klippa mig men jag hoppas att jag hinner med lite här med imonn. Testade idag men tappade farten och la ner men imonn så kör jag igen hoppas jag.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: