fredag 25 augusti 2017

Fredag 25/8-2017 20:14

DAG: Jaha till natt  igen då ja och en kass natt var uppe ett antal gånger på toan drack för mycket igår. Så sedan till fyra tiden så kunde jag sedan inte somna om igen utan låg vaken till 10:30 tiden då jag kom upp och fick i mig frukosten. Tog en storfrukost idag med ägg bacon och bröd. Så sedan till 11:30 tiden fick jag i mig tabletterna och så gick jag igång med romanen till ett tiden. Ja trotts kass natt så tänkte jag idag kör jag och det gjorde jag med. Körde idag fram till 14:30 tiden då la jag ner. Så sedan gick jag igång med middagen till tre tiden eller lite efter. Hade idag kotletter med ris och såg inte på nått idag när jag åt. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen med. Och jag fick ett samtal med när jag åt idag. Så mer? En rätt okey dag trotts kass natt idag. Men jag bestämde mig för att skriva idag när jag vaknade till fyra tiden och det gjorde jag med. Ibland så går det trotts att jag inte sov annars inte alls men idag så. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jo jag satte mig och läste ett par gånger idag ur nya boken. Nu är det slut kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag sover inatt så jag kan köra imonn måste köra stretchen igen och jag hoppas jag kan tills imonn. Ni får veta imonn.

ROMAN: Ja jag bestämde mig för att köra idag ändå och jag sov inte mer efter fyra men det gick ändå rätt okey att tänka fram idag så jag körde ett par timmar idag. Så en bra dag idag. Kör igen tills imonn hoppas jag.

TECKNING: Japp kör till söndag vi får se hur det går och det kommer ta tid att göra det jag skall göra denna gången. Men mer om detta till söndag.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Ja ingen ledsen gubbe idag en okey dag trotts kass natt. Smile

Inga kommentarer: