måndag 7 augusti 2017

Måndag 7/8-2017 20:26

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov 90% inatt och kom ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen körde den idag fram till 14:30. Så sedan till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Stretch och så middag. Såg game of thrones när jag åt idag. Och sedan just nu innan jag gick igång med bloggen så fick jag i mig en kopp kaffe ja den är inte nere än men snart. Så bäddade jag sängen med. Så mer? Jo till torsdag så skall det bli begravning av farsan skall till Mölndal vid 11 tiden. Så mer? Jo lampan här vid datorn small idag så jag fick ta en annan men den var inte så stark som den innan. Och jag har inga pengar att köpa nytt heller. Jag har nu 300 som jag skall använda i tre veckor en hundring i veckan så räcker det. Så mer? Jo jag klippte mig igår på morgonen innan jag gick igång med nått 0ch det blev okey rätt okey i alla fall. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag gjorde jag nästa allt men jag hoppade gången idag igen men gjorde stretchen och allt annat. Men så hade jag en rätt okey natt med så.

ROMAN: Ja körde idag och det gick okey men jag la ner till 14:30 då tappade jag fokus och la ner.

TECKNING: Ja till söndag så kör jag igen hoppas jag har en sak till att göra tror jag eller så gör jag en annan uppgift som jag kan göra mer gånger vi får se hur jag gör till söndag.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: