lördag 19 augusti 2017

Lördag 19/8-2017 20:24

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bättre natt inatt sov inatt 92% och det är okey men var seg idag och kom inte ur sängen förrän till 11:00 tiden. Och fick inte i mig frukosten förrän efter 11:30 idag tog tabletterna till 11:39. Så sedan gick jag igång med romanen och körde den idag fram till 14:30 då jag la ner för dagen. Så stack jag till ICA för att handla lite till tre tiden. När jag kom hem så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med ris och såg inte på nått idag fanns inget att se. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Så mer? Jo jag var seg men så somnade jag inte förrän till två tiden och kom sedan upp igen till 04:30 igår så en dag bra sömn räcker inte då jag är seg ändå. Så mer? Jo idag har jag läst med ut kaninjägaren ett antal kapitel har jag kört idag. Så mer? Jo jag hoppade stretchen idag hade inte lust idag alls så jag la ner det. Så mer? Jo jag köpte korv idag men mest godis idag lakrits och en japp med nötter och en cola. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Och som vanligt så hoppas jag att jag sover så jag kan köra teckningen imonn.

TRÄNING: Ja hoppade idag men jag kör till måndag igen och då skall jag köra hela stretchen med hoppas jag.

ROMAN: Ja har kommit till sista punkten idag det är lite över två sidor med text sedan skall jag rätta till den och sedan skriva ut igen. Sedan måste jag sova bättre om jag skall kunna skriva mer. Nu har jag skrivit ner det jag gjorde innan men nu skall jag gå igång med att skriva igen och då måste jag sova bättre.

TECKNING: Ja imonn så kör jag igen då blir det hus som jag skall göra hoppas att jag sover så jag kommer igång i tid så jag får mer tid att göra det på. Vi hoppas på det.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: