måndag 14 augusti 2017

Måndag 14/8-2017 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen. Hade svårt att somna igår och sedan när jag väl somnade så vaknade jag igen till fyra tiden. Sov sedan små stunder fram till 10:30 då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten. Så sedan har jag inte gjort nått idag på hela dagen. Men till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Gjorde lite stretch och sedan middag. Jag såg game of throne när jag åt idag och så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Så mer? Jo jag har skrivit ut buss schema idag för senare tillfälle. Så mer? Ja skall imonn spela lite zelda tror jag om jag inte kan skriva imonn. Har kommit till en mini boss i svärds kampen jag har tagit den förut men jag är inte bra på att slåss men jag tror jag måste bli bra innan jag kan ta svärds kampen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Jo jag vann inte nått förra veckan men jag hoppas på denna vecka har lagt in trotts att jag inte hade råd. Vi får se hur det går med det till söndag vet jag om jag vann nått eller inget.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra även om jag blev lite sen idag var seg så jag tog tid på mig idag. Så hoppade jag stretchen idag även om jag gjorde lite som jag mest behöver. Men till torsdag hoppas jag att jag kör allt igen, mer om detta då.

ROMAN: Ja kass natt igen och kass dag igen så inget gjort på denna punkt idag alls. Men imonn hoppas jag om jag sover vill säga.

TECKNING: Ja jag tror att nya brevet kommer imonn så har jag att göra till söndag igen.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: