måndag 21 augusti 2017

Måndag 21/8-2017 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov 92% men vaknade seg kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och tabletterna sedan gick jag igång med romanen till ett tiden. Så till 14:30 tiden stack jag till posten för att hämta mitt lakan. Så sedan hem och så till träningen till tre. Hem igen och så körde jag igång med middagen och jag hade glömt att göra träningen maten igår så jag fick göra idag. Jag stekte köttbullar och gjorde mos. Såg game of throns när jag åt. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Så mer? Jo jag spelade igår med och det gick på mer än jag visste och såg idag att priset går upp när vinsten går upp så jag mailade om det men såg idag att det är rätt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Jo morsan ringde två gånger i morse ja klockan var elva tiden.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra men jag hoppade gången idag igen och sedan gjorde jag bara armhävningarna och lite till på stretchen men tar igen till torsdag hoppas jag.

ROMAN: Ja körde klart idag men jag skall rätta till texten och det är inte klart idag men tills imonn hoppas jag sedan skall jag skriva ut igen och sedan gå igång med omgång tre.

TECKNING: Ja skall köra igen till söndag om jag inte har annat att göra vill säga. Vi får se vad som händer till slutet av veckan.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: