tisdag 15 augusti 2017

Tisdag 15/8-2017 20:19

DAG: Jaha till natt igen och en skit natt igen vaknade tidigt idag och sov sedan inte mer. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Så efter detta har jag inte gjort ett dugg idag. Försökte med att teckna men jag hoppade det idag. En skit dag idag och som vanligt började dem med kass natt. Och idag fick jag inte nått gjort på hela dagen och jag försökte inte ens spela idag hade ingen lust med nått. Men till tre eller om det var halv fyra så gick jag igång med middagen. Hade idag korv och stripes och såg en serie när jag åt idag. Sedan såg jag en stund på en serie till som jag inte ser på men dock ibland ser. Så sedan fick jag i  mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skall kör till torsdag igen och då hoppas jag att jag kör hela stretchen med och lite till. Men det beror på hur jag sover som vanligt.

ROMAN: Ja jag har inte gjort nått på denna punkt idag men jag har läst ett par gånger idag när jag inte hade nått att göra. Jag läser kaninjägaren av ja jag kommer inte på vad de heter nu men det är ett par och den är bra tycker jag men jag tror att detta är sista boken om honom. Men jag är inte helt säker på det. Kepler heter de som skriver och det är två jag har läst alla böckerna innan så det skriver bra och spännande.

TECKNING: Ja testade idag men tappade farten med en gång och la ner. Kommer nog nytt till imonn eller när som helst hoppas jag.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: