måndag 28 augusti 2017

Måndag 28/8-2017 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja igår så ställde jag klockan men såg sedan att batteriet var slut så jag la den på laddningen och somnade sedan. Så jag fick ingen sov data inatt alls men jag sov rätt okey fram till tio tiden ja nio var det nog. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och mina tabletter. Så sedan gick jag igång med romanen körde den idag fram till 14:30 tiden då jag la ner jag tappade farten så jag la ner. Så till tre stack jag till träningen och så hem igen. Så fick i mig lite mat och så såg jag games of throns men jag fick inte med hela idag så jag fick gå upp på play och se slutet. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så fick jag ett samtal. Så till onsdag skall jag ut på ett äventyr. Så mer? Jo jag fick fel på ett program och jag kunde inte fixa det så jag fick uppdatera och sedan när jag startade om så var felet borta och jag vet inte hur det gick till. Det pillade jag med igår kväll jo så kunde jag inte heller komma upp på mina mail igår så jag fick kolla dem idag men jag såg igår att jag vann 84,60 och lite till glömde säga det igår. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra men jag hoppade lite av stretchen idag gjorde armhävningarna och lite till idag bara.

ROMAN: Ja bra natt och bra dag körde och det gick bra idag. Hoppas jag kan köra imonn med.

TECKNING: Ja kör till söndag igen hoppas jag så jag blir klar med denna jag håller på med kommer nog ta ett tag till sedan mycket att göra på den.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: