torsdag 26 maj 2016

Torsdag 26/5-2016 20:19

DAG: Jaha till natt och natt sov jag rätt okey tror jag. Men när jag vaknade så hade klockan stannat ja stängt av sig så jag fick ingen data idag alls. Men rätt okey natt inatt. Så kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten och så skulle jag då sätta igång med romanen. Men inte idag heller jag gav upp till ett tiden igen. Så till tre tiden så stack jag till träningen och sedan hem igen. Fick i mig middagen idag och sedan två koppar kaffe. Jag hade tagit fel och det fanns två kvar i den mörka så jag tog dem. Så mer? Jo jag såg inte om jag vann igår men de ringde inte så troligen inte nått. Men ni ser idag på Twitter om det gav nått. Så mer? Jo imonn skall jag köpa mat så imonn blir ingen vanlig dag. Mer om detta imonn.

TRÄNING: Ja idag så cyklade jag har hoppat det ett tag nu. Men det var start cykeln inte sedan. Men träningen gick bra idag och jag gjorde övningarna på gymmet så jag slapp det sedan när jag kom hem.

ROMAN: Jaha inget idag jag hoppas att jag kan komma igång sedan men det kommer nog ta ett tag innan jag kommer igång igen. Men sover jag och ingen ringer så skall jag nog kunna få till lite ändå hoppas jag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: