torsdag 19 maj 2016

Torsdag 19/5-2016 20:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt igen vaknade till sex tiden men somnade om igen en gång fram till halv sju tiden. Sedan låg jag vaken till 10:30 innan jag kom ur sängen och fick i mig frukosten. Så sedan skulle jag då gå igång med romanen och det gjorde jag men idag gick det så där. Jag gav upp till halv tre tiden idag fick ett samtal med och efter det så sket det sig. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Gick igång med middagen för jag gjorde övningarna på gymmet. Så och så såg jag lite på teven med när jag åt. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så nu är jag här. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto igår såg det igår innan jag gick och la mig. Det var ett server fel så det gick inte att se förrän på kvällen men inget åt mig, som vanligt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra men jag hoppade cykeln idag och körde övningarna på gymmet. Jag hoppas att ryggen är okey tills slutet av denna månaden så kan jag köra igång med stretchen igen och cykeln med.

ROMAN: Ja det gick så där idag fram tills jag fick samtal sedan gav jag upp men det tar jag igen tills lördag. Imonn är det tvätt.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: