lördag 21 maj 2016

Lördag 21/5-2016 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen sov så där och vaknade ett otal gånger under natten. Kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Men idag sket det sig igen så jag la ner till ett tiden var ingen ide. Så sedan så var jag nere med soporna och så upp igen. Då gick jag igång med träningsmaten idag gjorde jag köttfärssås och sedan gjorde jag övningarna och så var det middag. Hade idag kotletter med klyft och såg en serie idag när jag åt. Efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så nu är jag här. En kass dag idag men imonn så är jag ledig skall se vad jag gör då. Spelade lite idag men har tappat intresset just nu så jag la ner igen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag körde jag bara övningarna hoppas komma igång igen till slutet av månaden med allt igen. Så hoppas vi att ryggen släpper då med, tummarna för det tack.

ROMAN: Nä inget idag jo jag förberedde idag men sedan tappade jag farten och gav upp. Men jag kör igen till måndag hoppas jag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: